Referenties

Danslessen

Isabelle heeft met veel plezier de proefles bij uw school gevolgd en heeft er enorm van genoten. We zijn ervan overtuigd dat Dansenzo de juiste plek is voor haar om haar passie voor dans verder te ontwikkelen en te genieten van de stimulerende leeromgeving die u biedt.

Oscar – vader Isabelle

Evi vond de proefles afgelopen maandag erg leuk en wil graag bij je op dansles komen!
Bedankt alvast voor je reactie en je enthousiasme. Voor Evi is het heel wat dat ze direct actief meedeed. Meestal is ze best verlegen, maar tot mijn verbazing deed ze de hele les goed mee en vertelde ze zelfs wat tijdens het kring moment. Leuk om te zien! 

Mirrith – moeder Evi

N.a.v. een nieuwe les met 7 aanmeldingen kan blijven bestaan
Super, ik hoorde dat het een hele leuke dans was, dus dat zal Lara leuk vinden.

Anouk – moeder Lara

Iedere week onwijs genieten: leuke groep, passievolle dans en enthousiast lerares ❤️

Olivia

Flamenco optreden

Er is weer een Hartenwens in vervulling gegaan van een bewoonster van Zilverbeek. Haar wens was een flamenco danseres uitnodigen om een dansdemonstratie te geven en om zelf mee te doen. 
De danseres kwam in een mooie flamenco jurk. Ze begon met het vertellen over de oorsprong van de dans en over de dansen die ze ging laten zien. Ze heeft 3 dansen gedanst in 3 verschillende jurken. Mevrouw heeft heel erg genoten en begon spontaan de danseres in het Spaans te bedanken. Ook kreeg ze van de danseres nog een mooie bloem voor in het haar. Na afloop van de dansen heeft ze samen met de danseres nog meegedanst met haar handen.  

Mariëlle Fluit – Evenementen coördinator UITbureau