Dansen bij DANS&zo

1:  Plezier & passie
Plezier en lekker bewegen staan bij ons hoog in het vaandel! De lessen zijn gericht op afwisselend dansen op diverse muziek. Voor ieder wat wils!
Alle lessen worden gegeven door gedreven docenten, die met zorg en passie hun lessen verzorgen en geven. 

img_9296   wessel-veilbrief-7735   Wessel Veilbrief-7718

2: Ontwikkeling en aandacht
Omdat wij op MBO en/of HBO niveau opgeleid zijn en ervaring hebben met lesgeven, kunnen wij lessen aanbieden, die afgestemd zijn op de leeftijd en het niveau van de groep en leerling.
Door een opbouw en verdieping in het lesprogramma, leer je elke les iets bij!
Een open sfeer vinden wij belangrijk. Iedereen is welkom, of je nu weinig of veel ervaring hebt! Er is aandacht voor het individu, zodat elke danser het beste in zichzelf naar boven kan halen.

3: Alle leerlingen werken, voor wie wil, ergens naartoe!
Minimaal één keer per seizoen werken wij in de lessen ergens naar toe, waarbij de leerlingen kunnen laten zien wat zij in huis hebben. Dit kan zijn het filmen van een choreografie of wanneer mogelijk een kijkles of optreden. Meestal verzorgen wij nog een 2e filmmoment, kijklessen of presentatie (voor een aantal groepen).

4: Goede accommodaties
DANS&zo beschikt over zalen voorzien van een spiegelwand. Er is een kleedkamer, een ruimte voor de ouders/verzorgers om te verblijven(onder het genot van een gratis kop thee) en voldoende parkeergelegenheid.

5: Extra’s
Door het jaar heen zijn er kijk- en optreedlessen, funlessen en proeflessen!

Kom voor een Gratis proefles en dans mee!