AVG DANS&zo

Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG.

Privacy statement DANS&zo dd. 22 augustus 2018

Klanten verstrekken bij het inschrijven van danslessen of workshops, de gegevens die nodig zijn voor de facturering van de genoten danslessen, workshops, ed. aan DANS&zo. Deze gegevens worden uitsluitend intern gebruikt en worden niet ter beschikking gesteld aan derden of verhandeld.

DANS&zo heeft de organisatie zodanig ingericht, dat de data van de deelnemers beschermd worden tegen pogingen van derden om toegang te krijgen tot deze data.

DANS&zo verzorgt voor de leerlingen regelmatig voorstellingen op diverse locaties, hoofdzakelijk in Apeldoorn, voor die leerlingen die graag de geleerde dansen aan publiek laten zien. Tijdens deze voorstellingen worden door DANS&zo foto’s en filmopnames gemaakt.
Ook worden er af en toe tijdens de danslessen foto’s en films gemaakt.
Een selectie van foto’s en films worden voor promotiedoeleinden op de website van DANS&zo en via sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, Google+, You Tube gepubliceerd.
Eveneens kunnen foto’s voor flyers, posters ed. worden gebruikt.

De leerlingen of de ouders/verzorgers hebben bij aanvang van de lessen, door ondertekening van het inschrijfformulier, hiermee ingestemd.

Voor workshops, gaan deelnemers door inschrijving op de workshops, akkoord met de privacy statement van DANS&zo.