Over ons

Dansschool en workshops
Bij DANS&zo worden er vaste lessen gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag op 2 verschillende locaties in Apeldoorn. Op recreatief en semiprofessioneel niveau. Dansers kunnen zich verder ontwikkelen en danstalenten bieden wij de mogelijkheid door te stromen naar een dansopleiding.
We verzorgen workshops voor het basis- en middelbaar onderwijs, particulieren en bedrijven.

– Een open sfeer in de lessen                                          
– Professionele begeleiding
– Creativiteit & plezier in dans      
– De mogelijkheid 1 a 2 keer per jaar op te treden                                 
– Doorstroommogelijkheden voor danstalent

Wessel Veilbrief-7240

 

 

 

 

 

Het ontstaan van DANS&zo
In 2006 opent Linda DANS&zo, met de bedoeling een plek te creëren waar dansers graag komen dansen, zich kunnen ontwikkelen en kunnen toewerken naar een optreden.
Linda’s passie is dans en het motiveren van mensen het beste in zichzelf naar boven te halen.
In korte tijd groeit DANS&zo uit tot een volwaardige dansschool. DANS&zo bestaat inmiddels 10 jaar! In 2016 heeft Linda dansdocent Fleur aangetrokken, omdat de dansschool groeiende is. Fleur verzorgt met veel passie de lessen op donderdag.

Wessel Veilbrief-4593-4

Linda Lammerts
Linda heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd:
– Dansdocent, Hogeschool voor de kunsten te Arnhem(1999, Artez)
– Aerobic instructor(2000, AFN)
– International Body Balance Certificate(2003, Les Mills)
– Streetdance instructor(2003, TEC)
– Eén keer per jaar cursus BHV(Bedrijfs Hulp Verlening).
Elk jaar volgt Linda meerdere danslessen/workshops om inspiratie op te doen en zichzelf bij te scholen. Zij volgde les bij o.a. Adam Parson(jazz), Alexandro Benton(Hiphop), Anna Alicia Sklias(Modern jazz) en Maria Juncal(Flamenco)

  

Linda’s passie is van jongs af aan dansen. Op 6 jarige leeftijd gaat zij dansen bij Lucy in Apeldoorn. Zij komt op 9 jarige leeftijd door de auditie heen voor de Nel Roosacademie. Linda ziet het op die jonge leeftijd echter niet zitten om bij een pleeggezin te verblijven en wijst het aanbod af. Op 10 jarige leeftijd gaat zij naar Dance inn o.l.v. Merith van Otterloo. Daar volgt zij de vooropleiding, om meer ervaring op te doen op dans, theater en zang gebied. Zij loopt op 11 jarige een dag mee op de dansacademie van Lucia Marthas en doet ervaring op bij de televisie als achtergrond danseresje voor de Duitse mini-playbackshow. Op 17 jarige leeftijd wordt zij toegelaten op de dansacademie in Arnhem, waar zij de richting docent Theaterdans volgt.

Na haar afstuderen in 1999 geeft zij les bij KDO, Dance inn(Merith van Otterloo), Voorwaarts(Twello), Fysical Fitness, STA en op verschillende basis en middelbare scholen in Apeldoorn.
Daarnaast volgt zij workshops in binnen en buitenland; Festival in Jerez de la Frontera, Amsterdam Dance Center, Solid Sound conventions, Carmen de las cuevas(Granada), Terremoto.

In mei 2016 krijgen Linda en haar partner Wessel een zoontje. ‘Deze nieuwe, mooie ervaring geeft een extra dimensie aan mijn passie en het lesgeven aan kinderen en mensen!’.