Danstalent en audities

Heb je talent voor dans? Wil je op een hoger niveau dansen en gestimuleerd worden het beste uit jezelf te halen? Of wil je doorstromen naar een dansopleiding?

DANS&zo biedt kinderen en tieners met talent voor dans

 • Selectiegroep 9-13* en 10-17 jaar

  Hierin ligt het tempo hoger dan in de reguliere groepen. Je volgt naast de Selectiegroep een reguliere les bij DANS&zo, om je techniek, conditie, kracht en lenigheid te behouden en vergroten.
  Klik op onderstaande link voor meer informatie en deelname aan de audities.
  Selectiegroep 9-13 jaar
  Selectiegroep 10-17 jaar
  * Bij min. 5 aanvragen/inschrijvingen starten wij deze les op
 • Audities

  De audities zijn bedoeld voor leerlingen/geïnteresseerden, met talent/aanleg voor dans. Je bent gemotiveerd en wilt je graag verder ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

Tijdens 2 audities kijken we naar een aantal punten van de leerling/auditant. De motivatie – hoe deze de lesstof oppikt – hoe hij/zij passen en de basis techniek uitvoert – hoe hij/zij tips verwerkt – naar de kracht – het uitwerken van bewegingen – gevoel voor dans/beleving. En mogelijk naar de lenigheid.

 • Begeleidingsprogramma, ‘Speciaal voor jou’
Door het volgen van dit ‘Speciaal voor jou’ vergroot je je dansvocabulaire en verbeter je je danskwaliteiten. Hiermee leg je een goede basis om door te kunnen stromen naar een vervolgopleiding voor dans.
Het begeleidingsprogramma biedt een programma van 3 a 3,25 uur. Zo bouw je je danskwaliteiten op en blijft er voldoende ruimte voor schoolwerk.

Wessel Veilbrief-2462

Wie kan aan ‘Speciaal voor jou’ deelnemen?
– leerlingen tussen de 9 en 18 jaar oud
– met talent voor dans
– met motivatie
– die lesstof snel oppikken
– met voldoende mogelijkheden om de techniek, lenigheid en kracht te verbeteren

Het programma;

 • Een kennismakingsgesprek met een docent. Vanuit deze informatie werken we samen met de leerling aan zijn/haar doelen
 • Je volgt 3 danslessen in de week, om een goede en brede basis voor dans te leggen. In deze lessen krijg je extra persoonlijke begeleiding. We stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te halen en streven samen naar groei van je techniek, kracht, lenigheid en je presentatie
 • Twee maal per seizoen ontvang je een rapport met je vorderingen en punten waar je aan kunt werken
Reeds meerdere leerlingen van DANS&zo volgden een cursus op Bachelor docent dans of zijn aangenomen op vervolgopleidingen in binnen- en buitenland

Heb jij talent voor dans en wil je samen kijken naar jouw mogelijkheden?
Mail naar Linda,  info@dansenzo.nl