Dansschool DANS&zo

Welkom op de website van Dansschool DANS&zo!
Mijn naam is Linda. Ik ben een gediplomeerd dansdocent en verzorg de Streetjazz lessen voor kinderen en Streetjazz/Commercial lessen voor tieners en jongvolwassenen. Je vind onze danszalen in Apeldoorn centrum en Apeldoorn zuid

Een veilige sfeer, goed leren dansen, plezier én aandacht voor het individu is waar DANS&zo voor staat. 

Proefles aanvragen

Inschrijven dansles


Naast goed leren dansen, leer je jezelf presenteren. Je schittert in de les tijdens de kijklessen en in een choreografie tijdens ons jaarlijkse optreden en een (film)project.Op  aanvraag verzorg ik (Dans)workshops voor het onderwijs, in bedrijven en voor privégelegenheden én Flamenco optredens

Graag tot dans! Let’s dance together!

Groet Linda 

Dit bericht is geplaatst in ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.