Dansschool DANS&zo

Dansschool DANS&zo verzorgt danslessen en workshops voor kinderen, tieners en (jong)volwassenen. Goed leren dansen in een veilige sfeer, plezier en aandacht voor het individu is waar DANS&zo voor staat. 
In onze studio’s in Apeldoorn centrum en zuid, verzorgt gediplomeerde docent Linda Streetjazz 5-8, 6-10, 7-10, 9-13 jaar en Streetjazz/Commercial 12-22 en 14-22 jaar. 

Kijk hier voor onze proeflesmogelijkheden en een proeflesaanvraag.
Kijk hier voor ons lesrooster. lesaanbod en tarieven


Naast goed leren dansen leer je jezelf presenteren. Je schittert in de les en/of choreografie tijdens de kijklessen en tijdens ons jaarlijkse optreden en/of een project.Wij verzorgen op aanvraag tevens (Dans)workshops voor het onderwijs, in bedrijven en voor privégelegenheden vanaf 4 jaar t/m volwassenen. Hier is veel mogelijk, o.a. Kleuterdans, Streetdance, Hiphop, Jazzdance, Flamenco en Aerobic. Kijk hier voor meer informatie.

Graag tot dans! Let’s dance!

Groet Linda 

Dit bericht is geplaatst in ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.