DANS&zo treedt 3 keer op!

Het mag weer! Dus we pakken dit seizoen uit.
Zaterdag 11 juni treden 7 groepen op tijdens de Culturele Pleinmarkt. Tijdens de optredens DANS in EMOTIE laten 7 (grotendeels andere) groepen hun choreografie├źn zien op Zaterdag 2 juli.I.v.m.  het toewerken naar onze optredens, kun je een proefles volgen na de optredens of na de zomervakantie. Zie hiervoor onze Proeflespagina
Optreden Culturele Pleinmarkt
Zeven groepen laten hun choreografie├źn zien in Schouwburg Orpheus, tijdens de gezelligste en grootste culturele ontmoeting van en voor Apeldoorners.

Optreden DANS in EMOTIE, 14.30 uur en 16.15 uur
Zeven groepen dansen 2 keer DANS in EMOTIE, een optreden waarin je mee wordt genomen in diverse emoties, zoals gaan voor wat je wilt en de liefde.

Wat kijken de leerlingen en Docenten ernaar uit om weer op te treden voor live publiek! Wees welkom! Kom kijken naar je vriend, vriendin of familielid of om een indruk te krijgen van wat wij als Dansschool bieden.

Team DANS&zo

 

Dit bericht is geplaatst in ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.